DIY alle minuutissa: Havuköynnös

Kotoisat pikkujoulut tulossa ja koristelu mietityttää. Ei mitään yliampuvaa joulun sillisalaattia mutta ei myöskään rimanalitusta. Tahdikkaasti tyylikästä ja teemaan sopivaa. Aikakaan ei juuri olisi. Tässä vinkki, jonka jokainen meistä osaa ja aikaakin kuluu vain alle minuutti.

 

DSC_0364%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Tarvitset vain kuusenoksia (tai muuta ikivihreää), puuvillanarua ja muutaman palan washiteippiä. Hätätapauksessa maallarinteippi tai jesari will do the trick, joten no hätä vaikka washiteippiä ei kaapistasi löytyisikään. Sido kaksinkertainen puuvillalanka molemmin puolin oksaa ja yhdistä ne yläpäästä solmulla niin, että molemmat päät nousevat hiukan ylöspäin. Teippaa köynnös washiteipillä seinään. Ja valmista tuli, juhlat voi alkaa.

 

DSC_0350%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0323%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0345%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Kuka sanoikaan, että askartelu on hankalaa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *