Pre Black Friday: Ellos

Black Friday taidetaan tuntea nykyisin parhaiten Black Weekendinä. Ja tuo musta viikonloppu on pian jälleen täällä. Vai miksikä tätä alkujaan amerikkalaista ostosviikonloppua pitäisikään suomeksi kutsua? Mikäli joululahjahankinnat on vielä tekemättä niin  kannattaa jo nyt  ahkerasti vierailla eri verkkokauppojen sivuilla ja miksei myös kivijalkamyymälöissäkin, tarjolla on jo hyviä aleja. Ennen kannatti olla toimissaan ripeä, sillä tarjoukset olivat voimassa useimmissa kaupoissa vain yhden päivän, perjantain. Nyt puhutaan jo mustasta viikonlopusta ja sitten on vielä nämä mustan viikonlopun ennakkotarjoukset.

 

Ellos tarjoaa 40% alennusta* kalleimmasta tuotteesta + 2 Iittalan kivituikkua kaupan päälle* kun tilaat väh. 50 eurolla.

 

DSC_0305%20%282%29%20rauharentola%201.jp

 

DSC_0291%20%282%29%20rauharentola%201.jp

 

DSC_0315%20rauharentola%201.jpg

 

Kivi-lyhdyt luovat harmonista hohtoa ja sopivat jokaiseen kotiin. Tyylikkään muotoilun ansiosta ne ovat säilyttäneet suosionsa vuodesta toiseen. Lyhdyn halkaisija on 60 mm.Toinen on kirkasta ja toinen on harmaata lasia (setin arvo 30,90€).

*Tarjousehdot: Edut koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Edut ovat voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää, kuitenkin vain 20.12.2016 asti, ja ne voi käyttää vain kerran. Kivi-lyhtyetu koskee vähintään 50 euron tilausta. Vain 1 Kivi-lyhtysetti kaupan päälle/asiakas. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.

 

Tarjousnumero: 345733

 

Nopeasti laskettuna tuolle kuvissakin näkyvälle Tanger matolle jäisi tällä alella hintaa vähän reilu 120 eur ja vielä muutamat Iiittalan kivituikut kaupan päälle. Ei pöhkömpi diili ollenkaan, eihän? Ja miten ihanaa olisikaan tallustella joulunpyhinä tuolla matolla paljasvarpain. Voin kokemuksesta jo kertoa, että ihanalta.

 

Koko  laajan Ellos valikoiman näet osoitteessa

www.ellos.fi

 

 

(Postaus sisältää mainoslinkkejä)

 

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *