Magneettikiinnitteinen kynäpurkki kierrätysmateriaalista

Pienoisen askartelu/diy postausten sarjan päätteeksi toivottu vinkki kodin pikkuapureiden askarteluun. Tällä kertaa materiaalina käytetään kierrätysmateriaalia ja mitäpä  muutakaan kuin lemppareitani wc-paperirullia, joita löytyy varmasti joka kodista.

Tiedättekö sen tunteen, kun tarvitset kynää eikä sitä löydy mistään? Meillä se on arkipäivää ja siksi päätinkin askarrella magneettikiinnitteisen kynäpurkin jääkaapin oveen. Jälleen kerran helppo ja nopea askartelu, joka onnistuu myös lasten kanssa. Vielä, kun keksisi keinon siihen miten kynät palautuisivat takaisin tähän purkkiin.

 

DSC_0329%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Mitä tarvitaan?

wc-paperirulla

kuumaliimaa tai nitoja

askarteluliimaa

lankoja, washiteippejä, hyllypaperia tms.

magneettinappeja

 

Paina wc-paperirullan toinen pää lyttyyn ja liimaa se kuumaliimalla yhteen tai nido se. Levitä liimaa rullan kylkiin ja pyöritä lankaa rullan ympärille tai koristele muulla tavoin. Lopuksi kiinnitä kuumaliimalla magneetit purkin takapuolelle. Ja tämä pieni kodin pikkuapuri on valmis.

 

DSC_0349%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0366%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0362%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Mikäli juuri sinulla on mielessäsi jokin askartelu/diy toive niin laita ihmeessä sähköpostia tai kommenttia niin toteuttelen mielelläni näitä toiveita jatkossakin. Ehkäpä sinun toiveesi on se seuraava.

 

Ihanan aurinkoista ja kylmää talvipäivää.
 

Älä unohda villasukkia!

2 kommenttia “Magneettikiinnitteinen kynäpurkki kierrätysmateriaalista

  1. Onpa kiva!<br />
    Meillä on kynät eteisen komentokeskuksessa, mutta kyllä niitä saa olla useampi.<br />
    Ja kyllä niitä saa silti metsästää 😀

    1. Kiitos &hearts;. Mä huomasin just, että taidan itse olla,se pahin liikuttelika. Ups, kuinkahan niin pääsi käymään ;).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *