Vapaita miehiä ja kylppäriremppaa

Saimme eilen illalla puhelun. Meillä olisi vapaita miehiä, sopisiko jo huomenna?  Nimittäin kylppärirempan aloitus. Ja sopihan se. Kylpyhuone ja sauna tyhjennettiin suitsait tyhjäksi iltapuhteena. Hei hei vanha ja tervetuloa uusi. Kyllä tätä on odotettukin. Vuonna 2000 tehty ja pieniä päivityksiä lukuunottamatta alkuperäisessä kunnossaan oleva kylppäri päivitetään än yy tee nyt.

Ja tänään aamulla se sitten alkoi ja jatkuu huomenna purkutöillä. Sanomattakin on selvää, että tulevina viikkoina blogissa tulee olemaan paljon yksityiskohtiin keskittyviä postauksia, sillä täällä rempan keskellä ei mitään laajempia otoksia oikein saa ellei nättejä muoviseiniä tai tavarakasoja halua kuvata. Ja mä en ainakaan halua.  Eli jotain muuta siis, eikö niin? Mikäli remontin vaihteet teitä kiinnostavat päivittelen toki niitä teidänkin luettavaksenne.

 

DSC_0004%20%283%29.jpg

 

DSC_0003%20%282%29.jpg

 

Vielä ei tiedetä millainen kylppäri näiden seinien sisälle rakentuu. Annetaan nyt remonttimiesten ensin purkaa vanha pois ja korjailla pohjaa paremmaksi. Mutta luulenpa, että melko simppeliä ja ajatonta rakentuu, kun on sen aika.

 

Näihin kuviin ja mietteisiin mukavaa alkanutta viikkoa.

2 kommenttia “Vapaita miehiä ja kylppäriremppaa

  1. No huh – tuo pitäisi meidänkin aloittaa 🙂 Kiva päästä seuraamaan teidän remppaa – siitä saa varmasti ideoita omaankin 🙂

    1. Toivottavasti jotain ideantynkää tästä saat :). Päivittelen tänne aina, kun jotain päivitettävää tulee. Onhan tämä melkoinen homma mutta lopputulos on varmasti sen arvoinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *