Arvonnan voittaja

Brother etikettitulostin arvonta on nyt päättynyt ja osallistujia oli hurjan paljon. Iso kiitos kaikille osallistujille. Ihan mahtavia käyttötarkoituksia olitte myös arvontapostaukseen kirjanneet, ja se jos mikä kertoo siitä, että varsinainen monitoimilaite tämä Brother QL -800 etikettitulostin onkin. Random.org arpoi tällä kertaa kuitenkin vain yhden voittajan. Voittaja tunnustautuu organisointifriikiksi, joka käyttäisi tätä laitetta mm. kangaslaatikoiden, maustepurkkien, pyykkikorien, vaatekaapin hyllyjen nimeämiseen. Joko tunnistat itsesi?

 

DSC_0772%20%282%29.jpg

 

Pidemmittä puheitta, suuren suuret onnittelut Salla. Etikettitulostin matkaa sinulle tuota pikaa. Jos näet tämän postauksen laita osoite- ja puhelinnumerotietosi minulle sähköpostilla tai jää odottelemaan yhteydenottoani tämän päivän aikana.

 

DSC_0776%20%282%29.jpg

 

Tulostelemisiin.

 

Kiitos mukavasta yhteistyöstä Brother Finland.

2 kommenttia “Arvonnan voittaja

  1. Lämmin kiitos mukavasta ja luovasta yhteistyöstä myös meidänkin puolestamme!<br />
    Kekseliäitä ideoita sekä sinulta että lukijoiltasi :). Kiitos! <br />
    <br />
    Terveisin<br />
    Brother Finland / Heidi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *