Kirpparirakkautta

Kirpparit ja kierrätyskeskukset ovat ihan oikeasti aarreaittoja. Kulje katsellen ei niinkään mitä näet vaan mitä siitä kaikesta voisi tulla.Yllätyt ja ihan varmasti koet inspiraation hyökyaallon. Kirpparihaukan kynsiin jäi jokin aika sitten muutaman euron puiset kynttilänjalat. Sellaisenaan aika kulahtaneet ja ei minkään näköiset mutta koska niiden muotokieli oli varsin kaunis tulppaanimainen olivat ne kuluneeesta ulkomuodosta huolimatta varsin potentiaaliset, täynnä mahdollisuuksia.

DSC_0828%20%282%29%20rauharentola.jpg

Hiominen ei tällä kertaa kuitenkaan tuottanut toivottua lopputulosta. Punaiset steariinitahrat olivat ja pysyivät eikä puun ruskeus muuttunut sekään miksikään. Maalaushommiksi meni siis lopulta tämä juttu. Pintaan mattamustaa maalia ja koska halusin ehdottomasti säilyttää jollakin tavalla kynttilänjalkojen puisen fiiliksen päätin pujottaa käsittelemättömät ja kauniin vaaleat puurenkaat jalan keskiosaan rikkomaan koko mustaa jalkaa ja samalla luoda niihin hiukan modernimman ulkomuodon. Ja muuta ei sitten tarvittukaan.

DSC_0812%20%282%29%20rauharentola.jpg

DSC_0823%20%282%29%20rauharentola.jpg

DSC_0799%20%282%29%20rauharentola.jpg

Mä tykkään ihan valtavasti. Mutta mitäpä mietit sinä?

4 kommenttia “Kirpparirakkautta

    1. Kiitos Jani ♥. Niin mahtavia paikkoja ja materiaalia löytyy. Tekisin paljon enemmän kaikenlaista, jos olisi ihan oma tilansa siihen.

  1. Mie mietin, että sie olet diy-kuningatar ❤ Se on kyky sekin, kun näkee toisen hylkäämässä tavarassa potentiaalin johonkin!

    1. Voi kiitos rakas ♥. Ja höpsis höö. Niin se kai on, että kaikki eivät sitä potentiaalia näe. Mä näen siellä romun keskellä hurjasti mahdollisuuksia ja kuulen niitä ota mut huutoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *