Lukijan toive: miehinen musta-valkoinen

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Jokin aika sitten sähköpostiini kopsahti varsin persoonallinen ja veikeä viesti, jonka tärkeimpänä pointtina oli saada inspiraatiota miehiseen musta-valkoiseen parvekesisustamiseen. Poikamies satunnaisella naisseuralla varustettuna toivoi lähinnä oleiluun ja kesäpäivistä nautiskeluun tarkoitetulle parvekkeelleen ryhdikkään sisustuksen. Ja tässä seuraavassa seuraakin minun vastaukseni kyseiseen viestiin. Toivottavasti sain edes yhtään sisäistä miehekkyyttäni valloilleen.

Koska parvekkeen pääpaino on selkeästi oleilussa valitsin sinne uudistuneen ja päivittyneen ilmeen saaneen Jotexin valikoimasta kaksi mustaa ULRICEHAMN keinutuolia, jotka soveltuvat niin sisä- kuin ulkotiloihin. Niitä pehmentämään SYNNEVE -istuintyynyt. Varsin kätevät LAHOLM- pöydät toimivat tarvittaessa myös jakkaroina. VASTO-matto on väriltään tummanharmaa ja kosteutta kestävän maton materiaali on 100% polypropeenia. Tunnelmallisia kesäiltoja varten valitsin kaksi eri kokoista FLEMMINGE -lyhtyä savun värisellä lasilla. Ja koska mikään parveke ei voi olla täysin kasviton niin LAGAN ruukkuun ja telineeseen voi istuttaa vaikkapa kauniisti roikkuvan ja helppohoitoisen muraatin.

 

JOTEX%20%20Collage.jpg

 

Erityisiä hetkiä varten valitsin vielä kokonaisuuteen pellavaisen HEDDA leipäkorin, jonka sisään voi kätkeä vaikka viinipullon ja kaksi kaunista ja kätevää muovista SYRAH -viinilasia. Ja jos tunnelma käy liian viileäksi on hyvä muistaa myös varata parvekkeelle lämmikettä. Siihen tarkoitukseen sopiva on puuvillainen SIGRID -torkkupeitto.

 

jotex%20%20Collage%202.jpg

 

Syntyisikö näistä aineksista ryhdikkään miehinen musta-valkoinen parvekesisustus?

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *