Keväistä fiilistä sisustamalla

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Räntä-/lumisadetta, pakkasta ja kovaa tuulta. Ei kovin keväistä eihän? Keväistä fiilistä voi kuitenkin hakea jos ei muuten niin sitten sisustamalla. Kokosin muutaman kollaasin inspiraatioksi kevätsisustamiseen. Kaunis kevättunnelma syntyy tällä kertaa raikkailla väreillä ja rohkeilla ehkä hiukan etnisilläkin yhdistelmillä.

ellos.jpg

Mä ajattelin, että meidän pihalle perustetaan tänä kesänä komposti. Ei mikään hieno laitos vaan ihan sellainen verkkoreunainen yksinkertainen kapistus. Ensin ajattelin kompostin somisteeksi (sillä pitäähän sekin somistaa tietenkin) kukko patsasta mutta ihastuin tuohon elloksen Pito riikinkukkoon niin paljon, että se taitaa päästä kukoksi meidän tunkiolle. Aika hauska yksityiskohta eikö?  Turkoosin sävyiset Dagmar ruukut sopivat niin sisälle kuin uloskin. Hiukan rosoiset mutta samalla herkät ruukut tuovat sopivasti kontrastia hiukan yksinkertaisempaankin sisustukseen. Ja kermamiikkahan kaikkinensa on nyt erityisen pop. Torkkupeittojen ja pellavan ystävänä kollaasiin valikoitui myös luonnollisen kaunis Palmanito torkkupeitto. Sopii niin ikään somisteeksi niin sisälle kuin vaikkapa terassille tai parvekkeelle. Ohuet torkkupeitot henkivät keväistä fiilistä ja siksi ainakin meillä kevään saapuessa torkkupeitotkin vaihtuvat hiukan ohkaisempiin versioihin.

ellos%202.jpg

Rottinki vanhana ja uutena on myös vahvasti läsnä tämän kevään sisustustrendeissä vai liekö se koskaan ollut poissa muodistakaan. Rottingin suhteen mun sisustusfilosofiani sanoo yllättäen, vähemmän on enemmän. Eli pieni rottinkinen yksityiskohta piristää sisustusta sopivasti. Siihen ei tarvita koko rottinkiseurakuntaa. Rottingin kaveriksi valitsin ihanaa keltaista ja hiukan retroja yksityiskohtia. Littlephantin astioilla ja Spiran tekstiileillä sisustukseen saa helposti ripauksen leikkisyyttä. Ja enempäähän ei oikeastaan tarvitakaan.

Ja sitten vielä loppuun tarjouskoodi, jolla kodin kevättunnelman loihtiminen on huomattavasti edullisempaa. Tarjouskoodilla 355730 saat -25% Elloksen kodinvalikoimasta. Tarjous koskee täällä kertaa  normaalihintaisia kodintekstiilejä, sisustustuotteita,sisävalaisimia, mattoja, tapetteja ja huonekaluja. Alennuksen voi käyttää vain kerran ja se on voimassa 17.4.2017 asti. Tarkemmat tarjousehdot löydät postauksen lopusta ja koko Elloksen kodinvalikoiman täältä.

Mitä keväisiä sisustusyksityiskohtia sinä klikkailisit ostoskoriisi?

Tarjousehdot: Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia kodintekstiilejä, sisustustuotteita, sisävalaisimia, mattoja, tapetteja ja huonekaluja. Alennuksen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusumman. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, elekroniikkatuotteisiin ja –tarvikkeisiin, Design by –tuotteisiin eikä Odd Molly Home
–tuotteisiin.

Postauksen kuvat: www.ellos.fi

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *