Krapin pajassa

Kotiseuturakkautta ja intohimoa tiiviissä ja persoonallisen tunnelmallisessa paketissa; alueen taitelijoiden teoksina pöytälevyissä, valaisimina katossa ja sävelinä kaikkialla niiden välissä. Mitä, missä, milloin? Krapin pajassa, Tuusulan Rantatiellä.

 Krapin paja on Tuusulan Rantatielle Krapin pellolle  avattu uusi kulttuuritalo, kulttuurikaramelli. Sen avajaisia vietettiin hetki sitten suomalaisen kulttuurin päivänä 28.2.2017. Pajassa pääsee nauttimaan kulttuurista, herkuista ja elämästä rennon boheemisti. Ja sen lisäksi se toimii myös kokous- ja juhlatilana.

 

DSC_0293%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0294%20rauharentla.jpg

 

DSC_0298%20rauharentola.jpg

 

Me pääsimme eilen illalla Kublolaisten kanssa tutustumaan tähän uutuuttaan puulle tuoksuvaan mystiseen ajanpysäyttävään pajaan ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin. Ja nauttimaan tietenkin myös Krapin herkuista, kuten taivaallisesta  marjaisesta pannacotasta. Tämä paikka on ehdottomasti nähtävä myös in action. Klubi-ilta, hämyinen tunnelma ja lasi hyvää viiniä. Huokutteleva ajatus eikö? Klubi-illan jälkeen minä suuntaisin kotiin mutta jos matka on pitkä voi halutessaan ostaa klubipaketin ja yöpyä pihapiirissä Hotelli Krapisssa, nauttia klubi-illan lisäksi Street Food menusta, saunasta ja aamiaisesta.

 

Tähän päätteeksi teen vielä muutaman artistinoston pajan esiintyjäkaartista tulevaa kesää fiilistellen. Suomisoulin sielukas tulkitsija Sami Saari tulee Paja Bandin vieraaksi 9.6.2017 ja keskikesän juhlaa vietetään pajalla yhdessä Hanna Pakarisen kanssa.

 

Illan elämyksen tarjosi: Keski-Uudemaan blogit Kublo & Krapin paja

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *