Aurinkoa ja arvonnan voittajia

Yhteistyössä: Sokos Hotel Presidentti

Yöllinen sade raikasti ilmaa kummasti ja sai luonnon näyttämään entistä kesäisemmältä. Luonnonvihreys on niin kovin voimaannuttavaa ja lenkki keskellä aamukasteista niittyä ja metsää pyöräytti käyntiin alkaneen viikon. Eilen stereot ottivat varaslähdön tulevien 7 vee synttäreiden juhlintaan ja talo täyttyi tulevista koululaisista, ilosta, naurusta ja mukavista yhdessäolon hetkistä. Tänään meidän perheen esikoinen juhlii vuorostaan 14 vee synttäreitään, niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin ainakin näin äidin vinkkelistä.

 

DSC_1044.jpg

 

Facebookin puolella jo lupailinkin, että tänään selviää myös kuka voittikaan itselleen ihanan Ivana Helsingin Herbario pussukan eilen päättyneessä arvonnassa.

 

DSC_1045.jpg

 

Herbario pussukka on polyesteri satiinia ja kooltaan varsin tilava ( 24 x 28 x 14,5). Printti sopii hyvin yhteen vaikkapa yksinkertaisten denim vaatteiden kanssa. Suurikokoinen ja varsin kesäinen pussukka varmistaa, että tulet nähdyksi ja huomatuksi kesän eri kekkereissä. Ja sellaisen kesäkaverikseen voitti tällä kertaa Saija. Onnea! Laitathan yhteystietosi tulemaan minulle sähköpostilla mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään 2.6.2017.

 

DSC_1051.jpg

 

Oma suosikkini hotellihuoneista oli muuten ehkä hiukan yllättenkin SISU, joka herätti varsin voimakkaita fiiliksiä. Intenssiivinen mustavalkoisuus yhdistettynä lämpöiseen keltaiseen toimi saumattomasti tälläkin kertaa. Utuisesta HILJAISUUDESTA löytyi kuitenkin muutama pikku yksityiskohta sisustusinspiraatioksi omaan kotiin.

 

Aurinkoa alkaneeseen viikkoon.

 

 

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *