Origameja ja lastenhuoneen piensisustusta

Lastenhuone on meillä lasten oma valtakunta ja vaikka sisustusratkaisut onkin pääsääntöisesti lähtöisin meidän aikuisten ajatuksista myös lapset saavat osallistua niin suunnitteluun kuin toteutukseenkin. Meillä esimerkiksi stereoiden huone on selkeästi muuta kotia hempeämpi ja asteen tai pari romanttisempi hattaraunelma. Tytöt nauttivat suunnattomasti pienten sisustusyksityiskohtien suunnittelusta ja tekemisestä. Oma kädenjälki saa ja tuleekin näkyä.

Tähän tarkoitukseen ihan loistavasti sopiva tuote löytyi yhdestä synttäripaketista viime sunnuntain kaverisynttäreillä. DJECON 7-13-vuotiaille suunnatut origamieläimet toimivat kivana askarteluna mutta myös kauniina sisustusyksityiskohtana. Ja ainakin meillä rakastuttiin näihin ihan suunnattomasti. Ranskalainen Djeco on toiminut vuodesta 1954 Pariisin sydämessä. He ovat kehittäneet hauskoja, mielikuvitusta kiehtovia ja kehittäviä pelejä, leluja ja askartelupaketteja. Juuri lelujen erilainen ulkonäkö kiehtoo niin aikuisia kuin lapsia. Kuvituksia on Djecolla tekemässä suuri joukko tunnettuja kuvittajia. Joka vuosi Djecon valikoima kasvaa uusilla tuotteilla ja valikoima sisältää nyt leluja, pelejä, askartelua ja lastenhuoneen piensisustustuotteita. Tuotteita myydään erikoisliikkeissä Suomessa ja maailmalla jo 60 maassa.

 

DSC_1072%20%282%29.jpg

 

DJECO paper toys eläimet syntyvät origamien tapaan taittelemalla ja liimaamalla. Ja nopea googletus kertoo, että näiden söpöjen eläimien lisäksi saatavilla on ainakin robotteja ja dinosauruksia.

 

DSC_1112%20%282%29.jpg

 

DSC_1097%20%282%29.jpg

 

DSC_1077%20%282%29.jpg

 

DSC_1089%20%282%29.jpg

 

DSC_1082%20%282%29.jpg

 

DJECO tuotteita tuo maahan Ketunleikki, mutta merkin tuotteita löytyy myös mm. adlibriksen verkkokaupasta.

 

Mahtava lahjavinkki askartelusta pitäville eskari-/alakouluikäiselle.

 

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *