Kesän Silverjungle suosikit + ilmainen toimitus

Kaupallinen yhteistyö: Silverjungle

 

Silverjungle toimittaa kaikki tämän viikonlopun (9.-11.6.17) aikana tehdyt tilaukset Matkahuolllon kautta toimitettuna ilman toimituskuluja. Eli nyt jos koska kannattaa tehdä kesävaatehankintoja jos sellaiset on vielä tekemättä. Ja tähän samaan syyssyyn esittelen teille mun ehdottomat kesän 2017 Silverjungle hitit.

Musta toimii kesälläkin. Ja tuttua ja turvallista mustaa näkyy siis ylläni tänäkin kesänä. Sen lisäksi päätin heittäytyä uhkarohkeaksi ja revitellä hiukan vähän rajummalla kukkakuosilla.

Musta jumpsuit toimii sellaisenaan tai näyttävillä koruilla tai vyöllä asustettuna. Lahkeita voi pitkän resorin ansiosta hiukan rypyttää pohjemittaisiksi tai pitää pitkinä. Toimii niin tennareiden kuin korkkareidenkin kanssa. 3/4 hihat peittävät nätisti alleen allit, asun näyttämättä silti liian raskaalta ja talviselta. Kaunis vetoketju jumppiksen takaosassa viimeistelee muutoin yksinkertaisen kauniin vaatteen.

 

DSC_1331%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_1309%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Toinen musta suosikkini on v-aukkoinen slim fit mekko, jonka polvimittaisena voi rypyttää kevyesti vatsan kohdalta ja näin häivyttää vatsan epätäydellisyyksiä. Eli vaikka kysymyksessä onkin slim mekko se ei missään nimessä ole liian slim. Mekon v-aukkoinen yläosa tekee siitä kevyen ja kauniisti yläosastaan istuvan. Mekko toimii hyvin leggareiden kaverina mutta myös sellaisenaan hiukan juhlavampanakin, sillä onhan siinä vielä pienenä yksityiskohtana kaunis halkio  mekon takana.

 

DSC_1323%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Mä en yleensä ole kirjavien ja rohkeiden kuosien ystävä mutta tänä kesänä päätin vähän revitellä ja niinpä mustiin yläosiin yhdistyykin räväkämpää kukkakuosia leggareiden muodossa. Välillä on ihan hyvä vähän hullutella vaatteillakin ja rohkaisen sinuakin tekemään niin. Tätä raikasta kukkakuosia löytyy myös muista tämän kesän Silverjungle vaatteista.

 

DSC_1290%20rauharentola.jpg

 

Millaisia vaatteita sinä suosit tänä kesänä?
Hempeää ja hillittyä vai rohkeita väriyhdistelmiä ja villejä leikkauksia?

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *