Hello World!

It’s still me! Täällä siis ollaan taas, vaikka tämä uusi alusta kaikkine hienouksineen tuleekin varmasti vaatimaan rutkasti opettelua, kertaamista, erehdyksistä ja virheistä puhumattakaan. Facebooksivun löydät edelleen vanhasta tutusta paikasta täältä ja Instakin päivittyy tuttuun tahtiin täällä.

 

 

Mitä kaikkea uusi CASA Blogit sitten on? ”CASA Blogit on vuorovaikutteinen sisustus- ja lifestylemedia, joka tarjoilee monipuolisen kattauksen mielenkiintoisia sisustusideoita ja uutta luettavaa viikon jokaiselle päivälle. CASA Blogit on bloggaajien osittain omistama media, liittäen yhteen joukon intohimoisia sisustajia, niin lukijoiden kuin kirjoittajienkin muodossa.

CASA Blogit perustettiin keväällä vuonna 2012 ja se on yksi pisimpään Suomessa toimineista blogiyhteisöistä. Virallinen lanseeraus tapahtui osuvasti Habitare messuilla bloggaajien toimesta. CASA onkin vakiinnuttanut paikkansa yhdeksi vaikuttavimmista sisustukseen pohjautuvista medioista Suomessa. ”

 

 

Kuten jo aiemmin kerroin myös CASA Blogien taustatiimissä on tapahtunut muutoksia ja suurin on ehkä se, että olemme nyt kuuden bloggaajan voimin mukana omistamassa yhtiötä. Mikä käytännössä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että uusi CASA on meidän sisällöntuottajien eli bloggaajien hallinnoima paikka ja voimme aktiivisesti vaikuttaa asioihin ja kehittää sen toimintaa. Aika hieno muutos, eikö?

Homma jatkuu siis tuttuun Rauharentolan tyyliin. Tällä viikolla/ensi viikon alussa luvassa muutama DIY postaus säilytykseen liittyen.

 

Toivottavasti juuri sinä pysyt matkassa mukana.

Tallenna

Tallenna