Habitare 2017 poimintoja: Yhdessä-pöytä

Näin Habitare 2017 messujen kynnyksellä nostan teille esille muutamia poimintoja mielenkiintoisimmista messuilmiöistä ja näytteilleasettajista, jotka sinäkin voit sitten liittää mukaan messuohjelmaasi.

Oman yrityksen aika

Ehkä olet tapaani lukenut jokin vuosi sitten Ainutlaatuinen blogia, ihastellut Johannan kauniita kuvia ja saanut inspiraatiota hänen persoonallisesta sisustustyylistään, kyvystä yhdistellä niin vanhaa kuin uusinta uuttakin mielenkiintoisiksi kokonaisuuksiksi.

Nyt Johanna on tehnyt uuden aluevaltauksen, perustanut oman yrityksen ja suunnitellut YHDESSÄ-pöydän, joka myös tämän vuoden Habitare messuilla esitellään (osasto 6N79).

Kaunista ja käytännöllistä

Johannan yritys *Formarin tuo markkinoille pyöreän- ja pyörivän pöydän. Tässä pöydässä yhdistyy käytännöllisyys ja kauneus. Suomessa suunniteltu ja valmistettu pyöreä pöytä tekee yhdessä tekemisestä helppoa ja sujuvaa. Pyöreä pöytä, jonka keskiosa pyörii kevyesti ja hiljaisesti laadukkaan laakeroinnin ansiosta ja kestää painaviakin kuormia. Nyt kaikki ylettyvät pienimmästä isompaan. Kaikki on lähellä, kaikki on käden ulottuvilla, ja se tekee yhdessä syömisestä ja tekemisestä kaikille miellyttävän kokemuksen.

Tämän ilmavan ja kevyen näköisen pöydän runko ja jalka on alumiinia ja terästä. Pöytälevy on puolestaan valkoista umpilaminaattia. Pöydän tarkemmat materiaali-, koko- ja hintatiedot löydät osoitteesta: https://www.formarin.fi/tuotteet/. 

Tämä pöytä on osoitus siitä, että käytännöllinen voi olla myös kaunista. Sen lisäksi se on meille kaikille muistutus siitä, että unelmiinsa kannattaa uskoa ja niitä kannattaa lähteä rohkeasti tavoittelemaan. Käy ihmeessä tutustumassa pöytään ja sen suunnittelijaan Habitare 2017 messuilla.

 

*Formarin on vuonna 2017 perustettu suomalainen yritys, jonka tavoitteena on luoda laadukkaita ja kestäviä kalusteita suomalaisiin koteihin ja julkisiin tiloihin. YHDESSÄ pöytä on Formarinin esikoistuote, joka syntyi rakkaudesta koteihin ja arjen käytännöllisiin ratkaisuihin. Pöytä on mallisuojattu.

Kuvat: Formarin