Arkivihkisormukset

Mitkä ihmeen arkivihkisormukset?

Arkeen tarvitaan arkivihkisormukset, siis ainakin meidän arkeen. Ai miksikö? Käsillä työtään tekevät sen varmaan tietävät. Sormus on usein tiellä, painaa, hiertää tai saattaa olla jopa vaarallinen. Niinpä mä ostin meille jo ennakkoon tulevaa hääpäivää silmällä pitäen aQtive – Silikonisormukset.

aQtive silikonisormus

aQtive on liikkuvan ihmisen trendikäs sormus numero yksi. Enää ei tarvitse ottaa sormuksia pois vaikka treenien tai työnteon ajaksi, joten sormus ei häviä niin helposti. Se ei kilise ja purista punttitankoa tai lapion vartta vasten.

Silikoni materiaalina tuntuu lämpimältä myös kylmällä kelillä, ja se joustaa mukavasti eri tilanteissa. Silikoni ei ime likaa itseensä mutta jos sormus kuitenkin likaantuu se on helppo puhdistaa tarvittaessa. Silikoni on materiaalina kevyt, kestävä ja hypoallergeeninen. Kaiken lisäksi sormus on yksinkertaisen tyylikäs. Värivaihtoehtoja on useampia aina kaiken kanssa sopivasta mustasta säväyttävään pinkkiin ja turkoosiin.

Arcticlux.fi verkkokauppa

Tilasin meidän sormukset Arcticlux.fi verkkokaupasta, jonka palvelu oli varsin nopeaa ja kerrassaan loistavaa. Nopean toimituksen lisäksi sain henkilökohtaista palvelua sähköpostin avulla ihailtavan ripeästi. Toimituskulut olivat 0 eur:a ja maksukin onnistuu kätevästi Klarna laskulla. Arcticlux.fi valikoimaan kuluu korujen ja kellojen lisäksi mm. nämä ihanat pehmeät kuulokkeet lapsille, joista meillä tykättäisiin satavarmasti. Voin siis lämpimästi suositella tätä verkkokauppaa ja sen tuotteita myös sinulle.

Ihanaa viikonloppua, nautitaan toivottavasti sateettomasta syyssäästä <3.