Skandinaavisesti, kierrättäen, tuunaten ja itse tehden

Inspiroivaa alkanutta vuotta, vuonna 2018  Rauharentola sisustaa skandinaavisesti,  kierrättäen, tuunaten ja itse tehden. Täällä ollaan jo ihan fiiliksissä kaikista uusista idiksistä, joita voin ja saan teille vuoden mittaan jakaa. Tänä vuonna keskitytään paljon renew ideoihin eli sujuvalla suomenkielellä tuunausjuttuihin ja kierrätysaskarteluun, sisustusta unohtamatta. Vuoden suurin tavoitteeni on profiloitua selkeästi tee se itse- sisältöiseksi sisustusblogiksi. Boom, nyt se on sanottu ääneen ja sitä kohden mennään. Pysykäähän pulkassa.

Näppärä säilytin rautakehikkoon

Jo monen sisustusintoilijan kodista löytyvän rautakehikon voi helposti somistaa kierrätysmateriaalista valmistetuilla  pienillä säilyttimillä. Säilyttimien valmistamista varten tarvitset:

wc-paperirullia

kuumaliimaa tai nitojan

askarteluliimaa

trikookudetta

pyykkipoikia

Paina wc-paperirullan toinen pää lyttyyn ja liimaa se kuumaliimalla yhteen tai nido se. Levitä liimaa rullan kylkiin ja pyöritä trikookudetta rullan ympärille tai koristele muulla tavoin. Lopuksi kiinnitä säilytin pyykkipojalla rautakehikkoon. Ja tämä pieni kodin pikkuapuri on valmis käyttöön. Sama säilytin toimii meillä myös kynäpurkkina jääkaapinovessa.

Tilastokeskus kertoi marraskuussa, että blogien suosio hiipuu. Mä haluan todistaa omalta osaltani, että Tilastokeskus on väärässä mutta tarvitsen siihen ihan teitä jokaista. Mitä teiltä sitten toivoisin? Toivoisin ahkeraa vuorovaikutusta, ideoita, ajatuksia ja argumentteja. Teen ja toteutan mielelläni toistenkin ideoita, joita toivoisin juuri teiltä lukijoilta kuulevani. Lupaattehan siis olla aktiivisia?

Tästä se lähtee, vuosi 2018.