Muutettuamme 9-vuotias Neiti F sai vihdoin toivomansa rauhan ja hiljaisuuden. Eli huoneen ylläkerrasta oman linnunpesänsä tai oikeastaan koko yläkerran omaan käyttöönsä. Yläkertaan meillä sijoittuu siis neidin huone, vierashuone ja pienen pieni wc = puuteroimishuone. Nämä kaikki siis lähes kokonaan ainoastaan neidin käytössä.

SDC12085.JPG
"Kadonneen mielenrauhan metsästäjä"
                                                    
Uusi huone ja totaalisen uusi tyyli. Vanhan huoneen Hello Kitty tyyli sai väistyä. Niinpä neidin toiveesta melkein kaikki Hello Kitty aiheinen myytiin pois ja tilalle hän sai itse valita jotain aivan uutta. Pienen mutta toisesta reunasta korkean huoneen seinät maalattiin Tikkurilan Mulperi maalilla lämpimän beigen sävyisiksi. Muutoin vaaleaan/valkoiseen sisustukseen tuotiin väriä värikkäillä yksityiskohdilla kuten tyynyillä, verhoilla ja tauluilla.
SDC12091.JPG

SDC12081.JPG
Jostain syystä tämä IKEAN sarjakuvataulu miellytti neidin silmää.
SDC12082.JPG
Tuparilahjaksi ystävältä saatu viherkasvi liilassa ruukussaan toi huoneeseen neidin kaipaamaa liilaa sävymaailmaa.