Tämä taitaa olla kaikkien kotiäitiblogien ja keskustelupalstojen ikuisuusaihe, kestosuosikki...Olen itsekin aihetta sivunnut ainakin muutamassa aikaisemmassa postauksessani. Nimittäin tapaus nimeltä me&i. On paljon ihmisiä, jotka ovat täysin hurahtaneet näihin vaatteisiin ja oheistuotteisiin mutta on myös paljon ihmisiä joiden mielestä vaatteet ovat kamalia verrattavissa yöpaitoihin. Mielipiteitä on varmaan yhtä monta kuin on asiasta keskustelijaakin.

Itse katson kuuluvani tuon joukon keskivaiheille. me&i:n mallistosta löytyy usein mukavia kuoseja, käytännöllisiä vaatteita niin lapsille kuin aikuisillekin. Laadustakaan minulla ei ole mitään huonoa sanottavaa. Meillä on ollut ja on sekä lapsilla että minulla aika paljon me&i:n vaatteita, suurin osa käytettyinä ostettuja, (silloin esim. tahrat lastenvaatteissa ei harmita niin paljon) mutta joitakin uusiakin joukosta löytyy.

kirjan+kuvat+251.JPG

kirjan+kuvat+250.JPG
SDC12324.JPG

kirjan+kuvat+252.JPG

kirjan+kuvat+249.JPG
SDC12323.JPG

SDC12325.JPG

 En ole valmis maksamaan käytetyistä vaatteista useinkaan niin paljon kuin niistä pyydetään. Mutta välillä niitä löytyy edullisestikin, kuten nämä viimeksi hankkimani:

SDC12311.JPG
Froteehousuja kaikille neideille ja body minimiehelle


Se myönnettäköön, että niiden ylihintaiseen myyntiin olen kyllä syyllistynyt ;). Mutta sanotaanhan, että se ei ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa.

Koska olen tyypiltäni hiukan häilyvä persoona innostun usein ostamaan jotain merkkiä kasoittain "kaikki mulle heti" periaatteella (useimmiten käytettynä kuitenkin), sitten kyllästyn niihin, myyn ne pois ja siirryn seuraavaan. Marimekko vaihtuu Nansoon  humps ihan vaan lennossa ja sitten onkin jo vuorossa me&i...

30. tammikuutahan julkaistaan me&i:n uusi kevätmallisto ja minunkin on tarkoitus osallistua ystäväni järjestämille malliston julkkarikutsuille. En ostotarkoituksessa, ihan vaan silkasta mielenkiinnosta tietenkin...Vaikka odotettavissa onkin ihastuttavia sammakoita.

Löytyykö sinun tai lastesi kaapista me&i vaatteita ja mitkä ovat suosikkejasi?