Meidän makuuhuone kaipaa harmoniaa, tai ei niinkään makuuhuone vaan sänky. Vuodetekstiilit ovat jo aikansa eläneitä ja tylsiä. Kalliisiin hankintoihin en kuitenkaan ajatellut ryhtyä. H&M home mallistosta löysin muutaman kivan pussilakanasetin ja koska minimiehen sänky on makuuhuoneessamme, päätin hankkia sinnekin muutaman hauskan yksityiskohdan. H&M:llä on juuri tällä hetkellä kampanja -10% koko mallistosta, joten muutamia euroja saan hinnastakin pois.

Luonnonläheisillä väreillä kuten harmaan eri sävyillä, beigellä ja valkoisella yritän luoda makuuhuoneeseen haluamani rauhallisen hieman utuisen tunnelman, jossa sekä silmä että mieli lepää. Makuuhuoneenhan tulisi olla huolista vapaata vyöhykettä.



Sadun+kuvat+%252828%2529.JPG
Inspiskuva 

"Luonnonläheiset värit, kuten ruskea, harmaa ja nutria, tuovat jalkamme lähemmäksi maanpintaa. Luonnonvärien tunnelma on turvallinen, pesämäinen ja rauhallinen."



hmprod.jpg
Ajaton tähtikuvio, ja ihana antrasiitinharmaa väri



blank.png


hmprod+2.jpg
Tämä pussilakanasetti on samaa kuosia, kuin aikaisemmin hankkimani koristetyynyt.

SDC12193+%25E2%2580%2593+Kopio.JPG
hmprod+3.jpg

hmprod+4.jpg
Minimiehelle tämä ihana trikoopeite
Kuvat: hm.com


 Millaisessa makuuhuoneessa sinä nukut? Millaisia värejä olet suosinut makuuhuoneesi sisustuksessa?