Olen tässä päivänä muutamana pohtinut sitä, että millainen blogi saa paljon lukijoita? Siloiteltu, imelä, ylitäydellinen? Onko todella niin, että täytyy luoda prinsessakakkumainen ylimakea blogi, jotta ihmiset siitä kiinnostuisivat?prinsessakakku.jpg

Onko totta, että kukaan ei kaipaa kirpputoreja, h&m:ää, kuraa ja räkää. Sitä ihan oikeaa elämää? Kaikki haluavat elämänsä näyttävän täydelliseltä...vaikka oikeasti se ei sitä olisikaan. Ja, kaikki haluavat lukea sellaisesta elämästä, jossa kaikki oikean elämän elementit on piilotettu merkkivaatteiden sisään tai lakaistu ylikalliiin design maton alle?

Meidän elämä ei ole täydellistä, ei edes lähelläkään sitä. Enkä tiedä haluaisinko sen olevankaan. Minusta on mukava kirjoittaa OIKEISTA asioista niiden OIKEILLA nimillä. Meidän epätäydellisen täydellisestä elämästä. Sen kiilteestä ja kimalteesta mutta myös kurasta ja räästä.

Väillä tuntuu vain siltä, että se ei jaksa kiinnostaa ketään. Ihmiset lukevat ja tavoittelevat mielummin sellaista jota ei oikeasti olekaan. Vai onko?

 images?q=tbn:ANd9GcSg0n7qeBT-0RaF6-CWj9M

Ovatko blogit lukijoilleen päiväunelmaa? 20 euron markettilaukun kanssa ja toppatossut jalassa haaveillaan Guesseistä ja Burberryistä. Että, kunpa minullakin olisi. Siitä samaisesta syystähän saippuasarjatkin ovat suosittuja.

Tekeekö kuori ihmisen ajatuksista kiinnostavampia? Saako Lexington ja Gant ajatuksiin syvemmän merkityksen? Siinä pohdittavaa ihan meille jokaiselle, minullekin.

Kuraa ja kimallusta seuraa jatkossakin, kiitos jos jaksat lukea!