Minimiehen kastejuhlaan on kutsuttu reilut 30 ihmistä ja vaikka meillä tilaa onkin on istumapaikkoja rajoitetusti. Kuin vastauksena "rukoukseeni" äitini toi meille isoäitini naapurin lahjoittamat 60-luvun pinnatuolit. Tuolit olivat alkuperäiseltä väriltään siniset ja ne oli joku harrastelijamaalari maalannut valkoiseksi. Lopputuloksena EI niin KAUNIS "sinitaivas valkoisine pilvineen".

PicMonkey+Collage.jpgVähän lisää valkoista maalia ja muutama nätti koristetarra ja noistakin tuoleista tuli ihan edustuskelpoiset. Vai mitä mieltä olette?

PicMonkey+Collage.jpg


Nuo pienet koristetarrathan on mukava ja edullinenkin keino elävöittää yksiväristä pintaa niin huonekaluissa, kukkaruukuissa, maljakoissa kuin pienissä rasioissakin  - mahdollisuudet ovat  lähes rajattomat.

tuolit+002.JPGItse olen tilannut käyttämäni tarrat walldecor.fi verkkokaupasta. Sieltä saa hyvälaatuisia koriste- ja seinätarroja kohtuulliseen hintaan, nopealla toimituksella ja pienillä lähetyskuluilla. Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa. Tilasin muuten samalla tarran seuraavaan projektiini, josta postailen projektin valmistuessa.