Meille tuli eilen postia yhteistyökumppaniltani  Anton&Ninasta.
Saimme blogiyhteistyön myötä testattavaksi Across Retro malliston leikkipuvun sekä Across Marley lenkkarit. Meillä ei ennen ole ollutkaan tämän merkkisiä vaatteita ja koko merkki on minulle aivan uusi tuttavuus. Tässä teillekin tietoa tästä merkistä pähkinänkuoressa.


across+001.JPG

Across lastenvaatteet ja vauvanvaatteet ovat Suomalaista designia. Myös kengät ja reput kuuluvat Across valikoimaan. Tämän kotimaisen tuotemerkin takaa löytyy vankan kokemuksen omaava suunnittelutiimi. Across tuotemerkillä on valmistettu vaatteita vuodesta 2011 alkaen.

Across Retro leikkihaalari, turkoosi
kuva: antonnina.com

 

Acrossin retro-sarjan tyttöjen ja poikien raikkaan vihreissä vaatteissa seikkailevat värikkäät metsän asukit. Mallistoon kuuluu leikkipuvun lisäksi bodyja, paitoja, mekkoja ja housuja. Tämän sarjan vaatteita löytyy koosta 56cm aina 122cm:iin asti.

ACROSS+2+002.jpg

Ensivaikutelma on hyvä. Materiaali ( 95% puuvillaa ja 5% elastaania) tuntuu mukavalta: leikkihaalarin kangas on pehmeää ja erittäin joustavaa. Valitsin meille koon 68cm, joka vastaa mielestäni mitoitusta. Käännettävien resoreiden ansiosta pukua voidaan käyttää pidempään. Ensin resorit käännettynä ja sitten suorana.

ACROSS+2+001.jpgACROSS+2+006.jpg


Minä ihastuin tämän malliston kuosiin ja suunnitelmissa onkin  hankkia stereoillekin jotain kyseistä mallistosta.
Palaan varmasti tähän tuotteeseen myöhemmissä postauksissani, kun pääsemme leikkipukua pesemään ja näemme mitä sille sitten tapahtuu...


Neiti F sai testattavakseen jotain pinkkiä ;).
Acrossin muodikkaissa lenkkareissa on pitävä uritettu pohja, joka on erittäin kevyttä materiaalia. Lenkkarit ovat silti  tukevat ja sujahtavat jalkaan nopeasti  helposti säädettävien kengännauhojen ansiosta - ei siis sitä ainaista nauhojen solmimista. Pinkin lisäksi saatavilla on limen vihreät Marley:t. Kokoja löytyy koosta 28 aina kokoon 39.


PicMonkey+Collage.jpg
Marleyt pysyy neiti F:n vauhdissa mukana
Kivana kevät yllätyksenä Anton&Nina tarjoaa lukijoilleni -10% alennuksen verkkokauppansa tuotteista (myös jo alennetuista tuotteista) 21.4.2013 asti. Alennuskoodilla rauharentola saat lunastettua alennuksen kassalla. Kauppaan pääset helposti tästä.