Huomenta vaan. Teitä on täällä jo niin monta. Ihanaa! Sydämellisesti tervetuloa kaikille uusille lukijoille. Tämä viikko aloitetaan kyselemällä tai ainakin toivon niin.

Varastin tämän postauksen aiheen Mini Me Aijalta.  Eli homman nimi on se, että te saatte kysyä minulta ihan mitä vaan ja minä puolestani pyrin vastaamaan mahdollisimman rehellisesti ja tarkasti kysymyksiinne. Helppoa eikö totta? Tämän postauksen kommentteihin voitte jättää kysyksenne, mitä sitten ikinä haluattekaan tietää. Teen vastauksistani erillisen postauksen tämän viikon lopussa, joten siihen asti teillä on aikaa "pommittaa" minua kysymyksillänne.
Teillä täytyy olla mielessänne edes yksi kysymys johon haluatte vastauksen, eikö vaan?

 images?q=tbn:ANd9GcTn39PPN8LCgYFE7djAYC1

Kyselemisiin...

images?q=tbn:ANd9GcRoLw1mJD9zW6CsnArKn6q