Oletko koskaan kuullut hananpidentäjästä? Minä en ainakakaan ole tai tarkemmin en ollut kuullut sellaisesta, kunnes lauantai aamun hiljaisena hetkenä surffailin netissä lastentarvikkeiden ihmeellisessä maailmassa ja törmäsin tähän,
aqueduck-hananpidentaja-lapinakyva-vaale
Aqueduck hananpidentäjään Lekmerin verkkokaupassa. Ensimmäinen reaktioni hieman huvittunut hymähdys, kaikkea sitä keksitäänkin..
.
Hetken asiaa pohdittuani olinkin sitä mieltä, että tämä saattaisikin olla ihan toimiva juttu. Esimerkiksi meillä, kun käsiä pestään paljon ja molemmilla tytöillä on oma korokkeensa jota sitten vaihdetaan ennen käsienpesua, sillä toisen korokkeelle ei voi tietenkään nousta.

Tämän ideahan on se, että vesi suihkuaa lähemmäs altaan reunaa ja lapsi yltää pesemään kätensä ilman koroketta.miljobild.jpg

Kaiken kaikkiaan lastentarvikkeiden määrä on nykyään aivan valtava  ja esim. esikoistaan odottavat vanhemmat ovat varmasti aivan pyörryksissä kaiken tavarapaljouden keskellä. Mikä on oikeasti tarpeellista ja mikä taas ei. Kokosin tähän pienen kollaasin niistä tarvikkeista, jotka ainakin me olemme  neljän lapsen kokemuksella kokeneet tarpeelliseksi.

Babybjörn, Babysitter, Balance, Ruskea - BeigeNG Baby, Big Star, Imetystyyny, Pieni, TummansininenBabyBjörn, Pottatuoli, HarmaaTicket to Heaven, Lämpöpussi, Navy Iris
 Nämä ja paljon muita lastentarvikkeita löydät osoitteesta www.lekmer.fi.

Mikä on ollut sinun turhin lastentarvike hankintasi? Ja mitä ilman, et tulisi toimeen?