Olen aina ollut koruihminen, koruharakka mutta tällä hetkellä tuntuu siltä, että kaikki korulippaasta pursuavat koruni koristavat vain ja ainoastaan juuri korulipastani. Ne ovat joko liian hienoja tai sitten  liian helposti rikkoutuvia arkena lasten kanssa käytettäväksi.

Olen jo pitkään etsinyt koruja, jotka sopisivat niin kotona käytettäväksi kuin sitten vähän paremmiksi koruiksikin. Tärkeinpiä ominaisuuksia on ehdottomasti kestävyys, ajattomuus ja monikäyttöisyys. Pitkällisen etsinnän jälkeen löysinkin sellaiset dpn:n mallistosta.


Hopeisen AQUA mini toggle bar käädyn ja saman sarjan korvakorut.

korut+004.jpg

korut+002.jpg

korut+005.jpg
Nämä korut ovat muotokieleltään ajattomat ja yksinkertaiset. Jämäkät mutta samalla herkän kauniit.

Korut piristävät kummasti joskus kovinkin harmaata arkea. Ja välillä on ihan kivaa vaihtelua panostaa itseensä lasten sijaan eikös? Vaikka edelleenkin minussa istuu kovin tiukkaan ajatus siitä että, hyvä kotiäiti on sellainen, joka käyttää rahansa ja aikansa lasten hyväksi. Ja siksi koen pientä syyllisyyttä itseeni panostamisesta. Hullua, mutta niin se vain on.

Näin kevään kunniaksi  dpn® tarjoutui arpomaan blogini kanssa yhteistyössä yhdelle teistä 100 eur:n arvoisen lahjakortin dpn® verkkokauppaan.

Osallistuaksesi arvontaan sinun tulee olla kirjautunut lukija tai kirjautua sellaiseksi nyt (klikkaa vain sivun oikessa reunassa olevaa kuvaketta liity tähän sivustoon ja seuraa ohjeita) ja lisäksi käydä dpn sivuilla valitsemassa lempikorusi mallistosta ja linkittää se tähän. Sivuille pääset valitsemaan TÄSTÄ.

Jokainen on mukana yhdellä arvalla. Arvonta alkaa nyt ja päättyy keskiviikkona 17.4.2013 klo.23.00. ARVONTA ON PÄÄTTYNYT.
Voittajan julkaisen blogissani, joten seuratkaahan postauksiani, kun arvonta-aika on ohi.

Onnea arvontaan kaikille tasapuolisesti.