Olen aivan innoissani, blogin uudesta yhteistyökumppanista Mellistä nimittäin. Törmäsin Melli EcoDesign:iin jokin aika sitten sattumalta erään Facebook päivityksen kautta. Menin kurkkaamaan Mellin verkkokauppaan ja sillä tiellä ollaan.


Melli Eco Design pähkinänkuoressa:

logo_final_web.jpg


Melli EcoDesign on vuonna 2012 lanseerattu ekologinen ja kotimainen lastenvaatemerkki. Malliston vaatteet ovat suloisen pehmoisia lapsen ihoa vasten. Ne myös näyttävät ja tuntuvat hyvältä lapsen päällä. Ylimääräisiä saumoja on karsittu ja tuotemerkkietiketti sekä kokolappu löytyvät harkitusti vaatteen ulkopuolelta.

 Vaatteet on suunniteltu pitkäaikaista käyttöä ja pienten lasten herkkää ihoa ajatellen. Vaatteiden puuvilla on laadukasta ja kestävää GOTS-sertifioitua 100 % luomupuuvillaa. Vaatteissa ei käytetä viimeistelyaineita, jotta vaatteet olisivat mahdollisimman luonnonmukaiset ja ihoystävälliset pieniä käyttäjiä ajatellen. Vaatteet ovat käytännöllisiä tuplakokoja, mikä mahdollistaa niiden pidemmän käyttöajan. Kuosit ja värit sopivat sekä tytöille että pojille, joten vaatteita on helppo kierrättää eteenpäin lapselta toiselle. Jokaisella kuosilla on oma tarinansa ja niissä seikkailee usein pikkuinen Melli-pupunen.

IMG_1240.jpg

 Melli EcoDesign -lastenvaatemerkki panostaa ekologisuuden lisäksi myös vahvasti kotimaisuuteen. Vaatteiden suunnittelu, kankaan valmistus ja painanta sekä ompelu tehdään Suomessa. Vaatteille on myönnetty kotimaisesta tuotteesta kertova Avainlippu-merkki. (www.melliecodesign.com)

Mallistosta löytyy vaatteita keskoskoosta 36cm aina 116cm:iin asti. Lisäksi uutuutena on nyt toukokuussa myyntiin tulevat vauvan luomupuuvillaiset ja kotimaiset vuodevaatteet.

Mellin tarina kokonaisuudessaan löytyy täältä.

Nuo keskosvaatteet erityisesti lämmittävät mieltäni sillä aikoinaan, kun neiti F syntyi raskausviikolla 34+4 (1760g 42cm) juuri noita pienen pieniä vaatteita oli haasteellista löytää. Stereothan syntyivät myös ns. keskosina vaikka isoja olivatkin.

Yhteistyömme alkamisen kunniaksi arvomme Melli EcoDesign kanssa vauvojen luomupuuvillaiset ja kotimaiset vuodevaatteet (pussilakana 85x122 ja tyynyliina 40x45) turkoosilla Spring Water -värityksellä (ovh.55 eur). Kannattaa käydä myös tykkäämässä Mellistä facebookissa, sieltä löytyy usein hyviä tarjouksia.

ARVONNAN SÄÄNNÖT OVAT SEURAAVAT:

IMG_1200.jpg

1. Arpa kommentoimalla tähän postaukseen (anonyymit nimimerkillä) ja valitsemalla lempparituote 
  Melli EcoDesign nettikaupasta ja lisäämällä se kommentiin, nettikauppaan pääset 

2.  Arpaa kommentoimalla, valitsemalla lempparituote ja liittymällä blogin lukijaksi/olet jo lukijana

3.  kommentoimalla, valitsemalla lempparituote,
 liittymällä lukijaksi/olet jo lukijana ja linkität 
arvonnan blogiisi/facebook sivuilla (LINKITTÄMISEEN VOIT KÄYTTÄÄ TÄTÄ KUVAA)

IMG_1200.jpg


Arvonta päättyy 
5.5. klo.23.00
Onnea arvontaan ♥ 

.....ja kiitokset Melli EcoDesign Maricalle
yhteistyöstä!