Mainoksen uhreina päädyimme nti F:n kanssa ostamaan Nivean skin conditoineria, ihon omaa hoitoainetta. Meillä molemmillahan on atooppinen ja kuiva iho. Ja iho on rasvattava aina suihkun jälkeen tai muuten kutina on aivan sietämätöntä. Tämän uuden tuotteen ideahan on, että ensin iho pestään ihan normaalisti suihkugeelillä tai pesunesteellä ja sen jälkeen laitetaan skin conditioneria märälle iholle annetaan vaikuttaa hetki ja sitten pestään sekin pois. Eikä rasvausta suihkun jälkeen tarvita.

nivea+002.JPG
Saatavana on hoitoaine normaalille iholle (valkoinen) sekä kuivalle iholle (sininen). Tuoksu on Nivean tuotteille tyypillinen ja koostumus kosteusvoidemainen. Ihme kyllä tämä tuote riitti kosteuttamaan myös minunkin paikoin erittäin kuivankin ihon. Ehkäpä talvikautena tämä ei yksin riittäisi mutta nyt se tuntuu antavan riittävän kosteutuksen.

nivea+003.JPG

Myös nti F:lle tämä tuote sopii, sillä laiskana rasvaajana rasvaus unohtuu usein suihkun jälkeen.Iho jää raikkaan tuoksuiseksi ja eikä se kutia.

250ml maksaa hiukan alle 5 eur:a, eli hiukan normaaleja markettien kosteusvoiteita kalliimpaa mutta suosittelen kuitenkin kokeilemaan ;).