Sain mahdollisuuden tehdä designtarrat.fi:n kanssa blogiyhteistyötä juuri oikeaan aikaan.
Meillähän on ollut jo jonkin aikaa projektina eteisen päivitys ja olen haaveillut kuvassa näkyvään palkkiin sopivasta sisustustarrasta. Designtarrat.fi:n valikoimasta löytyikin sitten tähän juuri sopiva tarra.

pihahommia+001.JPG


pihahommia+002.JPG


Toimitus tuli nopeasti. Tarrapaketin mukana tuli erittäin selkeät ja hyvät ohjeet tarran kiinnitykseen. Tarra vaikuttaa kaiken kaikkiaan erittäin laadukkaalta.  Kiinnitys onnistui yllättävän helposti kunhan vain noudatti ohjeita. Voin lämpimästi suositella näitä sisustustarroja.


viikonloppu+004.JPG

viikonloppu+005.JPG

viikonloppu+007.JPG

Designtarrat.fi:n valikoimasta löytyy niin tekstillisiä kuin kuvallisiakin sisustustarroja ja ne toimitetaan aina ilman postikuluja.Oman tarrasi pääset tilaamaan TÄSTÄ ja Designtarrat löytyy myös facebookista TÄSTÄ.