syntt%C3%A4rikutsut+001.JPG


Olihan päivä. Meillä on tänään juhlittu (hiukan etuajassa) 10 -vuotiasta neiti F:ää. Lopputuloksena päivästä väsynyt mutta onnellinen ja meikattu kohta kymmenenvee neitokainen. Uskomatonta, että siitä on jo kymmenen vuotta... Muistan sen vielä kuin eilisen päivän, kun sain syliini 6 viikkoa etuajassa pienen pienen (1760g ja 42cm) mustatukkaisen prinsessan. Ja nyt hän on jo nuori neitonen kaikkine kotkotuksineen.

SDC11852.jpg


Ei muuten olekaan mikään piece of cake järjestää juhlia teini-iän kynnyksellä olevalle tyttölapselle. Nämä juhlat vaativatkin ankaraa suunnittelua, pohtimista ja pähkäilyä, jotta vältyttäisiin suurelta katastrofilta = liian lapsellisilta juhlilta.

syntt%25C3%25A4rikutsut+003.JPG


Synttäreiden teemaksi valikoitui Beauty Party, ja juhlan ohjelmaan kuului kosmetologin ihonhoito opastus, kaikkien vieraiden kynsien lakkaus sekä sankarille yllärinä kaunis meikki. Näiden toteutuksesta vastasi kosmetologi Pauliina.

kasvohoito+016.JPG
PicMonkey+Collage+2.jpg
PicMonkey+Collage.jpg
meikkaus+014+2.jpg
PicMonkey+Collage.jpg


Neiti itse valitsi juhlien väriksi pinkin ja oli pukeutunut KINDERITIN vaaleanpunaiseen mekko unelmaan. Myös juhlien koristelu noudatteli tätä samaa värimaailmaa.
PicMonkey+Collage.jpg


Noutopöydässä tarjolla oli:

-vanilja ja suklaa cupcakeja
-vaahtokarkkitikkareita
-tonnikala-rieskarullia
-suolainen yllätyspussi
-vadelmalimua ja mustikkamehua

Syntt%C3%A4rit+2+006.jpg
kasvohoito+004.JPG

kasvohoito+006.JPG

kasvohoito+007.JPG

kasvohoito+010.JPG


Koristeeksi askartelimme yhdessä neiti F:n kanssa pompomeja.

syntt%25C3%25A4ri+valmistelut+006.JPG


How to do it?

Pompomien teko ei vaadi kovin ihmeellisiä taitoja.  Helpot ohjeet löytyy esim. Martha Stewartilta, alla olevat kuvat lainattu myös Marthalta.

msw_spring06_pompom_ht_1_l.jpg

1. Ota 8-12 silkkipaperiarkkia riippuen siitä, miten muhkean pompomin haluat. Itse käytimme isoihin pompomeihin noin 10 arkkia. Taittele paperit haitariksi.
msw_spring06_pompom_ht_2_l.jpg

2. Sido pomit keskeltä esim. ohuella rautalangalla tai narulla. Tai mitä nyt sattuu olemaan saatavilla :). Leikkaa päät pyöreäksi.

msw_spring06_pompom_ht_3_l.jpg

3. Erottele kerrokset toisistaan varovasti nostellen. Puolet kerroksista ensin ja sen jälkeen käännä pom ympäri ja erottele loput kerrokset, jotta saat aikaan pallon. Voit myös käyttää vähemmän arkkeja ja nostella ainoastaan toiselle puolelle, jolloin saat aikaan esim. pöydälle asetettavan tai seinään kiinnitettävän puolikkaan pompomin.

pin-pom-pom-kit-details-01.jpg

Cupcake vuoat, mukit, pillit ja koristelumateriaalit kuten silkkipaperit  ovat saatu yhteistyökumppaniltani Happy Monday verkkokaupasta. Happy Monday:ltä löytyy muuten paljon ihania askartelu- ja juhlatarvikkeita. Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa, jos juhlat ovat mielessä tai vaikka ei olisikaan.

PicMonkey+Collage+2.jpgJuhlat olivat onnistuneet. Iso kiitos kaikille osallistuneille ja erityiskiitos Pauliinalle ohjelman toteuttamisesta.
Ja hyvää syntymäpäivää Fafalinos (synt.29.5.03)

syntt%C3%A4ri+valmistelut+002+2.jpg