Koulujen loppu lähestyy ja niin oppilaat kuin opettajatkin pääsevät kesälaitumille. Paljon on taas tehty töitä ja uurastettu. Ja kohta on kiitoksen aika vai onko?

Eilen kauppareissulla pohdin jälleen kerran nti F:n opettajan kevätlahjaa, koska jollakin tapaa haluan opettajaa aina muistaa. Tekeehän hän tärkeää työtä neiti F:n hyväksi.

Opettajien lahjat ovat oikeastaan kaikkien kannalta aika hankalia, niin lahjan antajan kuin sen saajankin. Opettajat  saavat aivan varmasti paljon kaikenlaista “krääsää”. Sekalaista tilpehöörien seurakuntaa, joka loppupeleissä jää pölyttymään kaapin hyllyille tai heitetään pois tarpeettomana. 

Niinpä ainakin me olemme tulleet siihen tulokseen että, lahjat jotka voi  joko syödä, juoda, polttaa tai muuten vaan käyttää on mielestäni kaikista parhaimpia. Vaikka ne saattavat tuntua persoonattomilta, ne tuskin jäävät nurkkiin asumaan ja täyttämään hyllyjä vaan niille on oikeasti käyttöä. Menneinä vuosina olemme ostaneet mm. servettejä, makukahveja, tuikkuja ja käsivoidetta mutta mitäpä nyt?

Löytyykö lukijoistani opettajia? Mitkä ovat teidän mieleisimpiä lahjoja oppilailta? 
Entä mitä te muut koululaisten äidit, lahjotaanko teillä opettajia?