Aurinko antaa parastaan päivittäin ja yöpakkasetkin taitaa olla jo historiaa. Kohta päästään hankkimaan kesäkukkia kaunistamaan vielä kovin kevään ruskeaa pihaa. Mutta jotta niidenkään hankkiminen ei olisi liian helppoa, olen taas onnistunut kehittämään ongelman (kyllä, olen todella hyvä siinä).

Haluan nimittäin istuttaa kukkia tänä vuonna seinään kiinnitettäviin rottinkikoreihin. Koska esimerkiksi etupihallamme on vähän tilaa niin suuria ruukkuja on sinne mahdoton saada mahtumaan  mutta seinätilaa
( harmaata lautaseinää) on taas vaikka muille jakaa.

Mutta ilmeisesti nämä seinäkorit ovat täysin OUT, kun niitä ei löydy mistään. Mitäs muuta sitä voisi sitten käyttää istutusalustana? Vanhoja peltipostilaatikoita, ja mitä muuta?

Kuvat: pinterest.com

Missä ja mitä kesäkukkia kukkii teillä tänä kesänä?