Olen tässä pohtinut missä ihmeessä muut ihmiset pitävät ns. puolipitoisia /puolipuhtaita vaatteita (oloasut, sisävaatteet jne). Kun mieheni tulee töistä kotiin tai neiti F:n koulupäivä on ohi, vaatteet tulee vaihdettua rennompiin kotivaatteisiin.

Tästä seuraa ainakin meillä jokapäiväinen ongelma mihin puolipuhtaat vaatteet laitetaan: kaappiin niitä ei voi laittaa puhtaiden joukkoon ja minä inhoan epämääräisiä ryppyisiä vaatenippuja ympäri kotia. Ja silti puolipuhtaat vaatteet lojuvat meillä siellä täällä vaikka on niille ihan paikkakin:
kodinhoitohuoneessa tuolilla tai makuhuoneessa isossa mutta ei ilmeisesti tarpeeksi isossa rottinkikorissa. Jos vaatteet jostain kumman syystä näihin paikkoihin eksyvät ei ne siltikään ole kovin kaunista katsottavaa.

Stereoiden vaatteiden kanssa tätä ongelmaa ei ole, sillä heidän vaatteensa on päivän käytön jälkeen todellakin pesun tarpeessa eikä niitä tarvitse säilöä mihinkinkään odottamaan uutta käyttökertaa.

 GRUNDTAL Vaateteline IKEA Sivuilla koukut vöitä, solmioita, huiveja ja laukkuja varten. Päällä tarjotin kellolle, koruille ja muille pikkutavaroille.House Doctor -pyykkikoriskagerak_pienbath_nauticVasketojskurv.jpPyykkikori tekstillä "Mother Care”Willow Lined Laundry Baskets - Set of Threeotto_vaateteline_2.jpg


Kuinkate säilytätte kerran käytetyt, ei vielä likaiset vaatteet? Onko niille joku oma hylly tai kaappi tai teline? Vai laitatteko ne vaan puhtaiden vaatteiden sekaan kaappiin?