Eräänä päivänä etsiessäni neiti F:n opettajalle sopivaa kesälahjaa päädyin aivan sattumalta suomalaisen Soap Factoryn verkkokauppaan. Ja kuinka ollakaan kesälahjan lisäksi sain uuden yhteistyökumppanin blogilleni ja pääsin tutustumaan tarkemmin näihin ihaniin saippuoihin.


ally.jpg

Soap Facotry on  kotimainen 2007 perustettu perheyritys ja se valmistaa mm. herkullisia saippuoita käsityönä käyttäen niiden valmistuksessa mahdollisimman luonnonmukaisia aineita. Saippuat ovat säilöntäaineettomia eikä niitä ole testattu eläinkokein. Tuotteet ovat myös Avainlipputuotteita. (lisää yrityksen filosofiasta voit lukea täältä.)

Kaikki eivät pidä palasaippuoista mutta minä olen niitä tottunut käyttämään ja juuri  käsitehtyjä saippuoita olen ostanut aikaisemmin sekä Englannista että Virosta kun en ollut tietoinen että niitä saa lähempääkin. Nämä veden kielelle saavat saippuat ovat heikkouteni ja olen täysin myyty.

soap+factory+002.jpg


Ajattelepa oikein tarkasti, miten upea tuote saippua oikeastaan on. Se ei jätä mitään jälkeensä, kun se on käytetty loppuun. Ei muovipulloja eikä muita jäämiä. Sitä ei myöskään tarvitse pakata loputtomiin pakkausmateriaaleihin. - kaikki tämä TOTTA ainakin Soap Factoryn saippuoissa. Kaikki pakkaustiedot on painettu saippuan paperiseen etikettiin ja that's it muuta pakkausta ei olekaan.

Coco, Margarita, Ally tässä muutamia mainitakseni. Klikkaa itsesi Soap Factoryn verkkokauppaan ja löydä omat suosikkisi. Näihin saippuoihin ei voi muuta kuin ihastua.


Tässä innostuksissani olin vallan unohtaa... Joku teistäkin voi saada itselleen ihanan Soap Factoryn tuotepaketin, 2 saippuaa ja saippua-alustan. Ihanaa eikä totta?

soap+factory+001.jpg

Se siis arvotaan nyt ja arvonta päättyy 29.5.2013 klo.23.00

Reilu peli jokainen mukana yhdellä arvalla, lukijaksi voit silti liittyä vaikka siitä ei ylimääräistä arpaa tällä kertaa saakaan ;). Kommentteihin voisit vaikka kirjoittaa mistä pidät eniten tässä blogissa. Anonyymit mukaan erottuvalla nimimerkillä.

coco.jpg


Voittajan ilmoitan jälleen blogissa arvonnan pääytyyä.  Ja mikäli ONNI ei suosi, niin no hätä. Omat suosikkinsa voi kätevästi hankkia täältä.