Tässä helppo herkkuohje, joka sopii loistavasti nauttittavaksi kahvin kanssa näillä hellekeleillä ja miksei muutenkin. Tämän voi tehdä pakkaseen jo hyvissä ajoin ennen vieraita mutta jäädyttämiseen kannattaa varata vähintään 4 tuntia. Jäädyke säilyy pakkasessa peitettynä hyvänä parikin viikkoa.

Tätä reseptiä on tituleerattu kotiäidin tarjoiluehdotus nro 1:ksi, koska sen valmistamiseen ei mene kun kymmenisen minuuttia.

  Mariannejäädyke

150 g Mariannemurua 
2 kananmunaa 
0,5 dl sokeria 
3 dl kuohukermaa   

  * vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, vatkaa myös kerma vaahdoksi
* yhdistä karkit vaahtoon, lisää myös kermavaahto varovasti nostellen sekaan
* kaada tuorekelmulla vuorattuun vuokaan ja pakasta 
            * ota sulamaan puoli tuntia ennen tarjoilua
                  * nauti!


PicMonkey+Collage.jpg