Sadepäivän ratoksi otin muutaman kuvan kohta 3 vuotta vanhoista stereoista ;). Olipas muuten aika haasteellinen homma ja hiki virtasi.

Oletko koskaan yrittänyt saada kahta "elohiirtä" pysymään paikoillaan edes sekunnin murto-osan, jos olet niin tiedät mistä puhun.

PicMonkey+Collage+3.jpg


PicMonkey+Collage.jpg
Vaatteet: silverjungle

PicMonkey+Collage+2.jpg

Vielä ennen lauantaina vietettäviä synttäreitä luvassa on neuvolaa, hiustenleikkuuta ja siivousta tietenkin... Meille sopii siis oikein hyvin, että ulkona sataa vettä. Eipä mene yhtään aurinkoista päivää hukkaan näissä sisähommissa.

Mikäli sinulta puuttuu sadepäivän tekeminen niin suosittelen piipahtamaan uudessa Silverjungle POP UP-shopissa Kauppakeskus Willassa Hyvinkäällä. Ja jos se ei onnistu niin ainahan voi shoppailla netissä.

ap+05062013+copy.jpg