Kävin jokin aika sitten me&i ale kutsuilla ja intouduin sovittamaan Comfy shortseja, kaikkia fysiikan lakeja uhmaten. Ja sen seurauksena teinkin sitten kutsujen päätteeksi uhkarohkean teon ja tilasin ne shortsit itselleni ja ajattelin jopa käyttää niitä. (hiukan harmittaa, sillä nyt ne olisi saanut vähän edullisemmin)

n25.jpg
kuva: lainattu me&i

Shortsiostosten jälkeen innostuin tilaamaan yhdet toisetkin shortsit ja muutaman paidan Espritiltä shortsien kaveriksi. Kaikki nämä löytyi Halensilta.

Edellisistä Halens ostoksistani olikin jo hetki aikaa. Ilokseni huomasin, että paketit toimitetaan nykyään postiin ja toinen positiivinen yllätys oli paketin toimitusaika. Se oli perillä 4. päivässä.

PicMonkey+Collage.jpg
kuvat lainattu: www.halens.fi

(Tuo toinen raidallinen taitaa olla oikelta väriltään navy blue eli tutummin tummansininen.)

Halensilla on muuten meneillään suuri ESPRIT ale, kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa. Espritn vaatteista on muodostunut vuosien varrella ainakin minun ehdottomia suosikkejani. Niissä hinta-laatu suhde on kohdallaan ja mallit mukavan neutraaleja.


Hyvää alkavaa viikonloppua ja muistakaahan käydä osallistumassa art4u:n sponsoroimaan sisustustarra arvontaan mikäli, ette ole siihen vielä osallistuneet. Arvontahan päättyy huomenna 15.6.2013 klo. 23.00.