Kääk! Leikkimökin sisustus on vienyt minut täysin mennessään. Ja mitä enemmän inspiskuvia etsin sitä enemmän ihanuuksia tulee vastaan. Tiimarin sivuilta löytyi tämä tarpeeksi yksinkertainen resepti herkullisten huopamuffinssien tekoon. Ja pakkohan se oli heti testata. Ja näin syntyi CUPCAKES A´ la RAUHARENTOLA.

2.jpg

1.jpg
Aika syötävän ihania eikös?

Tiimarin sivuilta löytyi myös huopatikkari ohje ja niitä valmistuikin sitten samalla kertaa.

3.jpg

Ohjeet löytyvät täältä ja täältä. Ja vinkikisi niille, jotka innostuvat näitä "leipomaan": Apuna kannattaa ehdottomasti käyttää kuumaliimaa mikäli sellaista kotoa löytyy. Paksun ja jäykän huovan liimaaminen onnistuu sillä parhaiten. Itse käytin liimaa myös rullausvaiheessa niin tuotokset pysyvät paremmin kasassa ja kestävätkin leikeissäkin.

Näihin syötäviin ei syötäviin ihanuuksiin tulee oikein himo. Pakko saada lisää ja joka lajia. Lauran kotona blogin Lauralta tilasin vielä muutamia sisustuksellisia syötäviä tyttöjen leikkimökkileikkeihin.

image.jpeg
MANSIKOITA, JÄÄTELÖPUIKKOJA & JÄÄTELÖTÖTTERÖITÄ 

IMG_0016.JPGIMG_1106.JPG

Nähtäväksi jää tuleekohan leikkimökistä kuitenkin äidin leikkipaikka ;)...