Tahrat ovat kiinteä osa lapsiperheen elämää, mutta toisinaan ne saavat meidät turhautumaan ja sarvet kasvamaan päähän. Pinttyneet kahvitahrat pöytäliinassa, vaikeasti poistettavat ruohotahrat, rasva, värikynät, ruoka- ja kuratahrat lasten vaatteissa tai ruma tahrahirviö vaaleassa sohvassa...

Uuden buzzador kampanjan myötä pääsemme testamaan, kuinka Vanish tuotteet pärjäävät tahranpoistotestissä ja miltä  tekstiilit sen jälkeen näyttävätkään. Tämä on siis ULTIMATE TAHRATESTI. Ja sinä et halua missata tuloksia. 

Ja jos jollekin Buzzador on vielä ihan uusi juttu niin lyhyesti sanottuna: Buzzador on yritys, joka etsii testaajia erilaisille tuotteille. Buzzaajaksi voi ryhtyä kuka tahansa. Useimmiten buzzattavat tuotteet ovat ilmaisia ja sinun tulee sekä testata niitä itse, että jakaa ja kertoa niistä ystäville. Hauskaa puuhaa, kannattaa EHDOTTOMASTI liittyä. 

 

Nti F on jo kyllin iso ja sai liittyä mukaan tahranpoistotiimiin. Yhdessä sotkimme toiseen kangastilkkuun kahvia ja toiseen huulipunaa. Ja, jotta saimme vielä kokeilla  uutta esikäsittelyä helpottavaa annostelumittaa (alapinnassa uria, jotka helpottavat tahrojen poishankaamista) sotkimme oliiviöljyä vielä yhteen tilkkuun.

Ennen:

PicMonkey+Collage.jpg


"Tahrataulukosta" löytyy yleisimmät tahrat, niiden käsittelyohjeet ja se auttaa sopivimman tahranpoistoaineen valinnassa.

PicMonkey+Collage+2.jpg

Jälkeen:

PicMonkey+Collage.jpg
Tahrat esikäsittelyn ja 40 asteen pesuohjelman jälkeen
Kahvi- ja huulipunatahrat lähtivät esikäsittelyn ja 40 asteen pesun jälkeen kokonaan. Oliiviöljystä jäi samaisten vaiheiden jälkeen jäljelle rasvajälki.


Millaisia tahranpoisto kokemuksia sinulla on? Mitkä ovat tahrat ovat olleet erityisen hankalia? Oletko kokeillut Vanish tuoteperheen tuotteita?

#vanishtesti #vanishoxiaction.