Minulla oli eilen mahdollisuus päästä näkemään syksyn uusi mallisto ei ihan uunituoreeltaan mutta melko lämpöisenä kuitenkin  muutamia tunteja julkaisun jälkeen ystäväni järjestämillä kutsuilla. Joitakin pieniä paljastuksia mallistosta olin jo nähnyt aikaisemmin ja toki katsastin myös malliston netistä heti sen julkaisemisen jälkeen.

Vaikka mallisto onkin saanut  suurta hehkutusta, minuun se ei tehnyt vaikutusta livenäkään. Malliston netissä nähtyäni toivoin, että ehkäpä jotkut vaatteet saisivat aikaan WOW factorin sitten edes livenä mutta ei, se jäi tulematta. Muutamia "ihan kivoja" vaatteita löytyi ja lisäksi muutama positiivinen yllätys, kuten tämä keltainen pupu tunika, joka näissä kuvaston kuvissa näyttää tunkkaisen keltaiselta olikin livenä ihanan raikas oikea keltainen.

k_123.jpgrabbit in the pocket tunic

Kutsuille oli saapunut vain kourallinen ihmisiä ja eittämättä se saa miettimään onko me&i:sta oikeasti tulossa massatuote ja vaatteet eivät jaksa enää kiinnostaa ihmisiä.

Kutsuilla painottiin tänä vuonna erityisen paljon vaatteiden alkuperää ja niiden tekemisen reiluutta. Yksikään vaate ei ole lasten tekemä, eikä lapsityövoimaa sallita. Työntekijät, jotka valmistavat vaatteet saavat työstään kunnon vastineen. Ei minimipalkkaa vaan rahan, jolla tulee oikeasti toimeen ja
näin myös perheen toimeentulo on turvattu. Tehtaissa, jossa vaatteet valmistetaan vallitsee inhimilliset työolosuhteet. Näillä tekijöillä  pyritään selittämään tuotteiden  normaalia markettivaatetta korkeampaa hintaa. Ja sillä ohjataan asiakasta ajattelemaan miksi joku vaate jossain maksaa 5,95 ja jossain toisaalla 24,95.

Mutta pidemmittä puheitta tässä niitä muutamia ihan kivoja:

crown puffy blousesmulan tunichat with cupcake
magic pants
kuvat lainattu: www.meandi.fi


Magic pantseistä tulee varmasti tämän kauden hittituote ja ehkä sellaiset kotiutuu meillekin jossain vaiheessa, mutta niidenkään aika ei ollut vielä nyt.

Minkälaisia ajatuksia me&i vaatteet sinussa herättää? Pidätkö tästä uudesta mallistosta?