Omilla nettiseikkailuillani törmäsin jokin aika sitten tähän mielenkiintoiseen helsinkiläiseen korkealaatuisten sisustustuotteiden maahantuontiyritykseen. Heidän valikoimastaan löytyy valaisimia, hormittomia sisustustakkoja, pöytiä, tuoleja, sohvia, sänkyjä, ulkokalusteita ja paljon paljon muuta. Varsin innovatiivisia ja moderneja sisustusratkaisuja, joita ei taatusti löydy ihan joka kodista. Tuotteet tulevat pääasiassa Euroopasta; Saksasta, Ranskasta, Italiasta ja Hollannista.

index.jpg

Ja mikä mukavinta Tipico haluaa tarjota lukijoilleni -10% alennuksen + ilmaiset toimituskulut verkkokauppatilauksista. Alennuksen voi lunastaa koodilla rauharentola. Koodi syötetään ostosten maksamisen yhteydessä sille varattuun ruutuun. Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa mikäli haluat kotiisi jotain sellaista mitä naapurilla ei varmasti ole ;). Heidät löydät myös Habitare messuilta osastolta 7 d 51 ensi viikolla.

index+3.jpg

Minun ehdoton suosikki koko valikoimasta on italialainen Vesoi Barattolo pöytävalaisin. Juuri sen rouheus puree minuun.

Dvelas Driza -naulakko
Oletko koskaan ajatellut, että takit voisi ripustaa myös näin?yhteisty%25C3%25B6.jpg