Melli EcoDesign on julkaissut syysmallistonsa. Jälleen kerran valloittavia kuoseja ihan niille pienemmistä pienemmille vauvoille mutta myös hiukan isommillekin lapsille. Tänä syksynä vaatteissa seikkailee ainakin puput ja oravaäiti. Mukaan mahtuu myös ihania retrokukkamekkoja, joita onkin saatavissa aina kokoon 140cm asti. Myös äideille löytyy mallistosta muutamia kivoja juttuja jos haluaa samistella lapsensa kanssa.


Tässä muutamia herkkuja syksyn uutuuksista, löydätkö sinä näistä omat suosikkisi?


index+2.jpg

index+4.jpg

Melli EcoDesign lastenvaatteiden suunnittelu, kankaan valmistus ja painanta sekä ompelu tehdään Suomessa kotimaisia materiaaleja käyttäen Ja tästä syystä niille onkin myönnetty Avainlippu merkki.index+3.jpg


index.jpg

 

Näistä kuoseista tulee kyllä niin hyvälle tuulelle. Ja vielä paremmalle tuulelle tulen, kun saan taas arpoa yhteistyössä Melli EcoDesign:in kanssa jollekin teistä vapaavalintaisen Oravaäiti-kuosin vaatteen. Oravaäiti-kuosia löytyy  punaisena ja turkoosina ja siitä tehtyjä vaatteita on koossa 44-116 cm. Bodyja, paitoja, housuja, haalareita, pipoja & tunikoita.

 

index+6.jpg 

Pidemmittä puheitta arvonnan sääntöihin:

Arvonnan säännöt
Arvonta alkaa NYT ja päättyy 25.9.2013 klo 23:59.
1 arpa, kun kerrot mikä Oravaäiti-kuosin vaate olisi toiveissa (malli/väri/koko). Mallit näet Melli Ecoesign sivuilta  KLIK.
2 arpaa olemalla blogini virallinen lukija googlen lukijapaneelissa TAI liittymällä sellaiseksi NYT.
3 arpaa jakamalla arvontamainos blogissasi/FB:ssä, linkityksessä voi käyttää ylläolevaa kuvaa (linkitä jakosi kommenttiin)

Mainitse kommentissasi monellako arvalla olet mukana. 
Ja jos et seuraa blogiani päivittäin, liitäthän kommenttiisi toimivan sähköpostiosoiteesi.  
Ja sitten vaan hurjasti onnea arvontaan!

yhteisty%C3%B6.jpg