Ensilumi saapui tai ainakin melkein. Perjantaina satoi kissan kokoisia räntärättejä, jotka maahan pudotessaan muutuivat vedeksi. Eilen aamulla maa oli hentoisen kuuran peitossa, sitten satoi rakeita ja nyt maa onkin taas tasaisen harmaa. Eli sitä virallista ensilunta odotellaan vielä saapuvaksi.

Mutta, koska lumi antaa vielä odotella itseään on vielä hetki aikaa tarkistaa ja päivittää talvivaatteet kuntoon. Pulkat odottavat jo nätissä rivissä varaston etunurkassa  mutta miten onkaan niiden vaatteiden laita?

index+3.jpg


- Lämpimät ja vedenpitävät hanskat koko porukalle
- Lämpimät pipot, joissa tuulenpitävät korvalliset
- Talvihaalarit tai takki ja housut
- Vedenpitävät talvisaappaat
- Lämpimät väliasut
 

index.jpg
 
Muutamia pikku juttuja lukuunottamatta meidän talvivarustus näyttäisi olevan valmiina. Pohdiskelen vielä lämpöpussin hankkimista minimiehen rattaisiin. Onko teillä hyviä vinkkejä hyvistä sellaisista? Eisbärchen kaukalopussiin olimme ainakin super tyytyväisiä.

index+2.jpg

Mitenpä teillä, joko tarvittavat varusteet tulevaan talveen on jo valmiina?

Mukavaa sunnuntaita!