"Mä en ainakaan aio ottaa ikinä ripsienpidennyksiä." Niin sanoi eräs hyvin läheisesti tuntemani naishenkilö. Never say never,  ja nyt ne on sitten mullakin.Turhamaisuus vei voiton 1-0.

 Lokakuun ripsitarjous ja mahdollisuus tehdä yhteystyötä Kauneuspalvelut Tmi Elina Helminen-nimisen yrityksen kanssa, joka sijaitsee aivan tässä kotinurkilla. Eihän sellaista mahdollisuutta voinut jättää käyttämättä.

Joten eilen illalla ne sitten laitettiin. Halusin mahdollisimman luonnolliset mutta kuitenkin näyttävät ripset ja tämmöiset niistä sitten tuli.

index.jpg

Nyt kelpaa munkin räpytellä ja olen ehdottoman tyytyväinen ja  voin suositella kaikille. Ripsien laitto kesti parisen tuntia. Ihanan rauhallinen hetki, luksusta kotiäidin joskus kovin meluntäyteisille päiville. 


Tässä Kauneuspalvelut Tmi Elina Helminen hinnastoa:

Uudet: 50€
Huolto: 40€
Pikahuolto (30min): 20€

index+3.jpg

Elina tekee ripsienpidennyksiä sekä kotonaan Tuusulassa että Kuhmalahdessa. Tarkoituksenaan laajentaa toimintaa myös kynsiin ehkä jo vuoden loppupuolella. Käykää kurkkaamassa tuo Elinan facebook -sivu. Sieltä löytyy lisätietojen  lisäksi myös tarkemmat yhteystiedot.

yhteisty%25C3%25B6.jpg