Huomenna on se kauan odotettu päivä eli nti F:n koulukuvaus. Aikaisemmin syksyllä POMPdeLUX tilatut vaatteet hankittiinkin juuri koulukuvausta silmällä pitäen. Yksinkertaista mutta kaunista kehystämässä kasvoja.Ei liian räväkkää, jotta itse kuvattava säilyy keskipisteenä ei vaatteet.

Tuo sinapinvärinen paita (Huntsville LS TSHIRT) kultaraitoineen on kyllä niin nti F:n juttu. Ja Boston SLIMFIT PANTSit istuvat lähes täydellisesti ja olivat kyllä kaiken kaikkiaan aivan huippuostos.

index.jpg
Muutama harjoitusotos hyvistä kuvaus ilmeistä  vielä ennen huomista kuvausta ja sitten kaikki taitaakin jo olla valmista.

P.S. Eilen tuli sähköpostia POMPdeLUX ilta ja kysymys kuului JEANS vai JEGGINGS? Mikä on mielestäsi paras malli tytöille? No meidän vastausta ei varmastikaan ole vaikea arvata. Mutta mikä olisi sinun valintasi jeans vai jeggings?