Halloween-juhlat tulossa, mutta asu uupuu vielä? Vaikka naamiaisasun voi helposti loihtia ihan oman vaatekaapin sisällöstäkin voi naamiaisasuja ostaa ihan kaupastakin. Melkoisen helppoa ja valikoimatkin ovat nykyisin hyviä. Ja vähän käytettyinä ja hyväkuntoisina niillä on ihan hyvä jälleenmyyntiarvokin.

Mini-ihmisten Halloween asun ei välttämättä tarvitse olla pelottava vaikka Halloween mielletäänkin kummitusten, haamujen ja noitien juhlaksi. Stereot saivat valita itselleen naamiaisasut Alphageekin valikoimista ja yllätys yllätys Halloween tai ei he valitsivat itselleen prinsessa-asut. Stereot siis vastaanottavat karkki ja keppostelijat tänä vuonna prinsessa-asuissaan iloisesti vilkuttaen tai "muristen". Kauhuefektin mahdollisuus tämän hetkisten tilastojen mukaan on noin 50/50.

index.jpg

Mistä on  Halloween on sitten tehty? Kummituksista, noidista, karkeista ja kepposista. Ilosta, naurusta, hassutteluista ja jännityksestä. Juhlitaanko teillä Halloweeniä ja jos juhlitaan niin miten?

index+2.jpg
Nti F:n asu onkin sitten astetta pelottavampi. Luurankomekko yhdistettynä pimeässä hohtaviin käsineisiin toimii Halloween discossa varmasti.
Karkin ja keppostelun ystävänä tarjoan teille yhdessä Alphageekin kanssa oman karkkini jo nyt. Pienen Halloween arvonnan. Kivaa, eikö totta?  Arvonnan voittaja saa  30 eur:n lahjakortin Alphageekin verkkokauppaan. Sillä voi sitten hankkia vaikka asun, jolla kauhistuttaa kanssaihmisiään pyhäinpäivän kynnyksellä.

Alphageekin valikoimasta löytyy muuten  paljon kivoja lasten naamiaisasuja ihan kilttejä ja sitten niitä hiukan pelottaviakin ja tietysti paljon muuta rekvisiittaa mm. juuri Halloween juhlien järjestämiseen.  Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa ja osallistua arvontaan tietenkin.

Arvonnan säännöt tulee tässä:


Arvonta alkaa NYT ja päättyy 12.10.2013 klo 23.59 !

1. arpa, kun kerrot tai linkität kommenttiisi mikä on mieleisesi Halloween asu Alphageekin verkkokaupassa. Tuotteet näet helposti tästä KLIK
2. arpaa olemalla blogini virallinen lukija Googlen lukijapaneelissa tai liittymällä sellaiseksi nyt.
3. arpaa tykkäämällä sekä Rauharentolan että Alphageekin FB-sivuista.

Mainitse monellako arvalla olet mukana. 
Ja jos et seuraa blogiani päivittäin, toimiva sähköpostiosoite liitetynä kommenttiin olisi toivottavaa. 
Nyt vaan onnea arvontaan ja lisää "karkkeja" saattaa olla luvassa, kun arvonnan voittaja julkaistaan sunnuntaina 13.10, joten kannattaa piipahtaa blogin sivuillle silloinkin. 

yhteisty%C3%B6.jpg