Pitkästä aikaa Tutan syysmallistosta löytyi meillekin mieleisiä juttuja. Sopivasti retroa ja raikkaita värejä. Ja koska kokoja löytyy aina 104cm:iin asti niin myös stereoille löytyy  muutamia varteenotettavia vaatteita. Tutan vaatteet, kun ovat tunnetusti reilun kokoisia niin tuo 104 cm mahtuu aivan varmasti. Reiman paketin mukanahan meille saapui jo tätä pallokuosia, joka heti aiheutti must have efektin. Pallot on  vaan niin ihania.

index+3.jpg

Tässä muutamia muita malliston ehdottomia helmiä, jotka saattavat päätyä meidän lasten vaatekaappiin. Minimiehen vaatekaapissa nimittäin kaikuu. Pieneksijääneet vaatteet on jälleen kerran siivottu pois. Tietynlaisella haikeudella viikkasin taas laatikkoon muistoja ohikiitävästä vauva-ajasta. Voisiko vauvan pitää vauvana vielä hetken...

index+4.jpg

index+5.jpg
Tykätäänkö teillä Tutasta?