Torista se sitten vihdoin löytyi. Vanha kahden istuttava pulpetti, paripulpetti, stereoille. Valkoiseksi maalattu, jossa rakastamisen jäljet näkyvät juuri sopivasti. Ei liian iso, ei liian pieni vaan juuri sopiva stereoiden huoneeseen.

pulpetti+005.JPG

Olemme tällaista etsineet jo hyvän aikaa, mutta sopivan hintaisia ei ole aiemmin löytynyt.
Tämä yksilö oli hyväkuntoinen ja edullinenkin. 

pulpetti+002.JPG

Minulla oli lapsuudessani huoneessamme paripulpetti, jossa istuimme veljeni kanssa vierekkäin piirtelemässä. Kannen alle kätkettiin kaikki tärkeimmät ja salaisimmat aarteet. Kun me kasvoimme ulos pulpetista se taidettiin pistää polttopuiksi. Eivät olleet pulpetit muodissa silloin. Toivottavasti stereotkin saavat kokea kivoja hetkiä oman pulpettinsa ääressä.

pulpetti+007.JPG

index.jpg

Rauhaisaa sunnuntaita.
Vielä tänään ehdit osallistumaan Lorun tonttulakki arvontaan. Se onnistuu parhaiten klikkaamalla kuvaa sivupalkista.