Jos Itsenäisyyspäivän menu on vielä vaiheessa niin tässäpä muutamia vinkkejä, jotka sopivat myös Itsenäisyyspäivän tarjottaviksi.
Lauantaisilla Tupperwarekutsuilla oli tarjottavana Toscakakkua, Salamiruusuja & Vuohenjuustomoussepatonkeja.

index.jpg
index+2.jpg
index+4.jpg
index+3.jpg
index+5.jpg

Vuohenjuustomoussepatongit

esipaistettua patonkia
oliiviöljyä
2 pkt tuorevuohenjuustoa
1 prk kuohukermaa
kirsikkatomaattia
basilikaa

Viipaloi patonki ja sivele pintaan oliiviöljyä ja kuivattua basilikaa. Paista 225 asteessa kullankeltaisiksi.
Vaahdota kerma ja vatkaa siihen tuorevuohenjuusto. Mausta tarvittaessa ripauksella suolaa ja haluamillasi mausteilla. Koristele kirsikkatomaatin puolikkaalla ja basilikan lehdellä.

Makoisaa pidennettyä viikonloppua.