Hengissä ollaan vaikka hiljaista on ollutkin. Tämä viikko on ollut varsinaista sinkoilua paikasta toiseen. Eilen teimme ruokaostokset part 1 muutaman muun "aikaisin" liikkeelle lähteneen kanssa. Metrinen lista mukanamme saimme kuitenkin melkein kaiken jo ostettua. Ja vaikka lahjat onkin jo hankittu, joulumuistamiset pääasiassa hoidettu niin paljon on silti vielä kaikenlaista. No onneksi joulu tulee vaikka kaikkea suunniteltua ei ehtisi tekemäänkään. Super stressaajana on hyvä aina silloin tällöin muistuttaa itseään mistä joulussa oikeastaan onkaan kysymys. Perheen yhteisestä ajasta, rauhoittumisesta ja hiljentymisestä vuoden kiireiden päätteeksi.

index+4.jpg

Mutta vielä ennen rauhoittumista, ennenkuin tämä viikko on loppu niin ohjelmaan mahtuu vielä nti F:n Jouluevankeliumi esiintyminen lauantai aamuna. Lauantai iltana suuntaamme mieheni kanssa kahdestaan viho viimeiseen pienimuotoiseen illanviettoon ennen joulua. Ja sunnuntaina sitten taidankin olla tiiviisti kiinnitetynä keittiöön. Ja niin, vuosien tauon jälkeen meille tulee tänä vuonna joulukuusi. Ihan oikea ja aito sellainen. Se odottaa jo pihalla ja toivottavasti se saadaan viikonloppuna sisälle tuomaan sitä ah niin ihanaa jouluista tuoksua.

index+5.jpg

5 yötä jouluun... Onko teidän kotona jo ihan jouluista? Entäpä onko valmistelut millä mallilla?