Boyfriend jeans, poikaystäväfarkut. En ole aikaisemmin lämmennyt kyseisille farkuille kunnes löysin pukeutumisinspiraatiota etsiessäni nämä Halensin farkut ja aloin miettimään, että mitä jos sittenkin. Jokin näissä vaan kolahti. Aloinkin heti kiivaasti miettimään minkä kanssa näitä voisikaan käyttää ja syntyi nämä kaksi kollaasia. Mitä mieltä olette? Toimiiko näin vai yhdistäisittekö boyfriendit johonkin aivan muuhun?

PicMonkey+Collage.jpg
neule:hm // toppi:cubus // farkut: halens //tennarit: lee cooper


PicMonkey+Collage+2.jpg
jakku: halens // toppi: hm // farkut: halens // kengät: halens // kaulakoru: hm


Vaatteista siirynkin sujuvasti etsimään inspiraatiota eteisen uuteen ilmeeseen. Meillä oli nimittäin tässä jokin aika sitten pienoinen vesivahinko ja eteisen lattia menee näin ollen uusiksi. Eilen revittiin lattia auki kuivaamista varten ja kun on kuivaa niin uutta lattiaa vaan tilalle. Minä jo haaveilen, että eteisen kaapisto uusittaisiin samalla kertaa. Mutta niistä haaveista ja eteisestä lisää huomenna.

Muksaa keskiviikkoa murut. Nyt aamukahvin keittoon.